F15:4

Matchtröjor och Nackamästerskapen

Publicerad 2022-09-04 22:08
​Tack alla som var med idag! Tjejerna körde på jättebra och de tjejer jag pratade med var väldigt nöjda. Jag fick med mig en kvarglömd Boo-tröja som jag tar med på tisdag.

Matchtröja

I dag fick tjejerna sina matchtröjor som de ska ha så länge de spelar i laget. De tjejer som inte var på plats idag kommer få tröjan på tisdagens träning eller vid ett senare tillfälle. Ni ansvarar nu för dessa tröjor, dvs att de tas med till matcherna och att de inte inte förkommer. Säg till om tröjorna blir för små eller går sönder så ordnar vi nya. Förkommer tröjorna ansvar ni för att ersätta dem (ca 350 kr). Känner ni att ni inte vill bära ett ekonomiskt ansvar för tröjorna kan de lämnas tillbaka till mig.


Nackamästerskapen
Vi ska anmäla laget till Nackamästerskapen den 15-16 oktober i Sickla. Tider är oklart i dagsläget. Vi behöver veta hur många som är spelsugna för att se om vi ska anmäla ett eller två lag. Jag har skickat ut en intresseanmälan idag och är tacksam om den besvaras snarast, dock senast den 9 september 2022.


Vi ses på tisdag!
//Lina

Lina Jonsson
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub