Arbeta i Boo FF
Aae

Bli arvoderad tränare

Vill du vara med och fostra framtidens fotbollsspelare?

Vår verksamhet byggs på att intresserade föräldrar är tränare i grupper där deras egna barn spelar och hänger med på barnens fotbollsresa. Det kräver engagemang och tid, men få som gjort resan tillsammans med sina barn ångrar sig när arbetet summeras efter 2,3 .. eller 10 år.

Utöver våra ideella föräldratränare så ökar behovet av erfarna instruktörer/tränare inom vår verksamhet. Fler och fler lag vill ha ett extra stöd för att utveckla och utmana sina träningsgrupper.
Även för våra representationslag och förstalag behöver vi kontinuerligt fler instruktörer, både i form av erfarna huvudtränare men också instruktörer som är tidigt i sin tränarkarriär och passar i assisterande roll i lagen för att bidra, se, lära och hämta erfarenheter för större uppdrag över tid.


Därför söker vi kontinuerligt dig som vill arbeta extra som instruktör, antingen på ett fast uppdrag över säsongen eller som extra resurs då lag behöver extra stöd.

Vad innebär det att vara instruktör/tränare i Boo FF?
  • Du ska utbilda och utveckla Boo FF:s spelare. Du arbetar både med lagets och individens utveckling, dock är det spelaren som är i fokus.
  • Din träning och matchning bedrivs efter vår spelarutvecklingsplan samt vår träningsmodell. Du ansvarar också för att Boo FF:s vision, värdegrund och övriga riktlinjer efterlevs.
  • Du får chans till utbildning via föreningen
  • Du ansvarar för genomförande av träning och/eller för coachningen av laget vid match

Intresserad? Skicka info om dig själv och ett CV till jobb@booff.se

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub