P13:6

Träningsmatcher

Publicerad 2020-06-08 11:17
Vi kommer vid tillfälle kalla till träningsmatcher. Spel 5 mot 5 med målvakt. Obs svara på kallelsen så snart som möjligt, men senast inom 2 dagar.

Träningsmatcher BooFF P13:6

Vi har nu möjligheten att spela träningsmatcher!

Värmdö har bjudit in till träningsmatch redan nu på söndag 7/6 och Gustavsberg har bjudit in hela vårt lag till 2 x 2 träningsmatcher den 14/6.

Träningsmatcherna kommer vara spel om 5 mot 5, med målvakt.

Till varje träningsmatch kommer vi kalla 10 spelare och alla kommer bli kallade till lika många matcher. Vi arbetar även för att alla pojkar efter några matcher kommer ha fått spela match tillsammans med alla i laget. Vi kommer även rotera vem som är målvakt under matcherna.

När en kallelse skickas ut till en träningsmatch så är det viktigt att man svarar så snart som möjligt, men senast inom 2 dagar, om man kan vara med. Denna korta deadline väljer vi att ha för att planeringen med motståndarlaget ska fungera och att vi inte blir stående med för få spelare på matchdagen. De som inte svarar inom 2 dagar måste vi räkna som ett nej. Om vi får nej eller avbokningar så kommer vi på "WhatsApp-gruppen" gå ut med meddelande om att vi behöver spelare utöver de som blivit kallade. Här kommer de första som svarar på sådan förfrågan få plats.

Till träningsmatchen den 7/6 kommer vi kalla 10 spelare.

Till träningsmatchen den 14/6 kommer hela laget kallas då vi spelar 2 matcher samtidigt med upp till 10 spelare i varje match. Efter en kort paus spelar vi 2 matcher till. Matcherna är 2x 15 min.

Klädsel till match:

- Vinröd matchtröja (krav)

- Svarta adidas shorts (rekommendation)

- Svarta adidas strumpor (rekommendation)

- Benskydd (rekommendation)

- Fylld vattenflaska (krav)

Har ni frågor eller funderingar, är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Sarah Blomé

Lagledare, BooFF P13:6

Sarah Blomé
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub