Boo FF - styrelse, stadgar och Årsmöteshandlingar

Boo FF Styrelse 2019

Boo FFs styrelse har till uppgift att leda och ansvara för föreningen. Styrelsen delegerar det operativa ansvaret till föreningens klubbchef.

Styrelsen består av en ordförande och sju ledamöter samt två suppleanter. Ordförande väljs på 1 år. Styrelseledamöter och suppleanter väljs på 1-2 år.

Styrelsens mål under mandatperioden är att förbättra kvalitén i hela verksamheten, ledarskapet på alla nivåer, våra anläggningar samt kommunikationen från föreningen. Flera av styrelsens ledamöter arbetar redan i olika roller inom Boo FF och har ett eller flera barn i verksamheten. Arbetet bygger på långsiktighet, skapa möjligheter och utmaningar för alla, så vi på det sättet kan nå vårt mål - så många som möjligt, så länge som möjligt.

Ordförande
Mikael Benckert
Mandatperiod: 1 år
Yrke:
Kontakt

Jag är med i styrelsen eftersom jag tycker att barn och ungdomsfotboll är det viktigaste och roligaste finns. Att medverka till att ge barn och ungdomar ett livslångt förhållande till en laggemenskap och föreningstillhörighet innebär att vi ger våra barn livserfarenheter långt utöver själva boll spelandet.

Jag kan bidra till Boo FF:s styrelse dels genom att själv ha varit aktiv både som fotbollsspelare och fotbollsledare men också genom den erfarenhet jag har av att leda olika organisationer som växer och som behöver förändras i takt med detta.

Ledamot / Sekretärare
Pernilla Olsson
Mandatperiod: 1 år
Yrke:
Kontakt

Jag är medlem i Boo FF sedan 2017 då jag trädde in som delad lagledare för min dotter i lag F08:2.

Idrott bidrar till så mycket positivt till samhället: förutom ren livsglädje också hälsoekonomi och integration. Att stärka självkänslan hos barn och ungdomar är en av de viktigaste uppgifter jag som förälder och vuxen har, vilket också är en stor anledning till mitt engagemang i föreningslivet.

Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från ledarskap och organisation, kommunikation och komma med en del idéinjektioner till klubben och framför allt sprida mycket energi och glädje.

Ledamot / Ekonomiansvarig
Mats Fröling
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Program Manager på Ericsson
Kontakt

Jag jobbar som Program Manager på Ericsson och är 54 år. Flyttade till Nacka för drygt 10 år sedan och har haft en son i Boo FF P00 i 9 år (han spelar nu i Kalmar FF A-lag). Jag har en passion för idrott och varit involverad i Boo FF som assisterande tränare och lagledare under många år; spelat fotboll, Amerikansk fotboll, och utövat friidrott i Sverige, USA och Kanada.

Jag ställer mej till förfogande för att stötta och hjälpa en toppenförening som har gett vår familj massor av glädje.

Ledamot / Vice Ordförande
Tinna Bondestam
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Mediamentorerna AB och Change Academy AB
Kontakt

Jag är medlem i Boo FF sedan 2013 då min son började i fotbollsskolan och jag själv valde att bli lagledare. Att få återvända till fotbollen som varit en stor del av min egen fritid när jag var barn/ung känns fantastiskt roligt. Jag har varit engagerad i olika typer av ideell föreningsverksamhet genom åren och att nu fördjupa engagemanget i Boo FF känns både viktigt och kul. Inom idrotten finns så många möjligheter att erbjuda både meningsfull, sund och spännande gemenskap på en arena där flera generationer dessutom fortfarande naturligt möts.

I styrelsen vill jag bidra med idéer om organisation, kommunikation och ledarengagemang, något som jag även ägnar mitt yrkesliv åt numera.

Ledamot
Gabriella Elmroth
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Customer Experience Coordinator, Thomas Cook Northern Europe (kundundersökningar / NPS)
Kontakt

Jag har mina rötter i Umeå Kommun, Västerbotten men bor nu på Talludden med make och två barn, son född 07 och dotter född 04. Båda barnen spelar fotboll i Boo FF och trivs väldigt bra i sina härliga lag och i föreningen. Jag har varit lagledare i sonens lag sedan start 2013 och kommer även från och med nu också att bistå dotterns lag genom att vara cupansvarig. Jag har nyligen gått C-diplom tränar-utbildning som var väldigt kul och givande.

Jag är mycket intresserad av hela verksamheten inom Boo FF, men primärt ungdomsverksamheten och allt positivt som kommer ut av denna.

Som engagerad fotbollsledare så skulle jag i ett styrelsearbete drivas av att jobba för ständiga förbättringar för verksamheten inom Boo FF. Jag är bra på att se helheten och är gärna med och driver projekt, stora som små.

Ledamot
Joakim Lidfeldt
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Managing Director, Sanford Bernstein

Kontakt

Jag brinner för att i Boo FFs styrelse förbättra kvaliteten på spelarutbildningen och ledarskapet på alla nivåer inom vår förening. Vi har fyra barn som är eller har varit verksamma inom Boo FFs fotboll. Fredrik spelar idag i A-laget och Jennifer i F 06:1. Jag är själv fotbollsfostrad i DIF, för att till slut koncentrera mig på basket som jag spelade på elitnivå i J-landslaget och Alvik. Som tränare har jag ett SvFF Advance / UEFA A diplom och har även läst universitetskurser i Sports Management och Talangutveckling. Jobbar också med tränarutbildning för SvFF på C- och B-nivå.

Ledamot

Johan de Verdier
Mandatperiod: 2 år
Yrke: ansvarig för förvärv och affärsutveckling på Candidator DGC
Kontakt

Jag är civilingenjör, Teknisk Fysik, från Chalmers i Göteborg. Har varit VD för olika IT-bolag och numera ansvarig för förvärv och affärsutveckling på Candidator DGC. Jag har suttit och sitter i några styrelser i bolag och verksamheter inom framför allt IT-branschen.

Jag bor i Lännersta sedan tre år tillbaka, gift och har fyra barn, dotter Ebba, spelar i Boo FF F07, sedan tre äldre barn från tidigare äktenskap. Jag har alltid varit aktiv i mina barns idrottsliv och har själv idrottat hela livet.

Det är viktigt att så många barn och ungdomar är med och idrottar så länge som möjligt. Jag är helt övertygad om att en stor bredd ger den bästa spetsen, och sett att utvecklingen är väldigt olika från barn till barn. Det gäller att få med så många så länge som möjligt. Jag ser att kopplingen till bra planer och vettiga träningstider och bra idrottsresultat med många deltagare är självklar. En kommun som Nacka borde vara ett föredöme här, speciellt med tanke på den stora inflyttning som sker.

Att Boo FF är en så stor förening är också spännande. Vad jag förstått är tjej/damsektionen bland de största i Europa. Så att ta till vara den stora kraften känns också viktigt att prioritera.

Ledamot
Ola Stadler
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Marknadsanalytiker och partner på Prognoscentret AB
Kontakt

Mitt namn är Ola Stadler och blev invald i styrelsen 2017. Jag bor i Lännersta och har två barn (födda -08 och -11) som båda spelar fotboll i Boo FF. Tidigare var jag tränare i sonens fotbollslag men suget av att kunna påverka föreningens utveckling ur ett helhetsperspektiv har gjort att jag nu finns i Boo FF:s styrelse.

I det civila har jag tidigare arbetat 15 år på Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna och där formades mina värderingar om hur en sund barn- och ungdomsidrott ska bedrivas.

Att Boo FF är en av Sveriges allra största fotbollsföreningar innebär många utmaningar, t.ex. de begränsade träningsmöjligheterna samt att hitta rätt balans mellan bredd och elit, detta gör uppdraget extra spännande. Målet är givetvis att ha en välfungerande förening där så många som möjligt är nöjda med verksamheten.

Alla delar i Boo FF:s verksamhet intresserar mig, men jag värnar extra mycket om barn- och ungdomsverksamheten med alla de goda följdeffekter som det oftast leder till.

I ett styrelsearbete kommer jag, förutom ett stort engagemang, kunna bidra med idrottspolitiska perspektiv, samt med gedigen erfarenhet och stor kunskap när det gäller statistik, undersökningar och forskning inom idrotten. Mina goda kontakter på SvFF, RF och SISU Idrottsutbildarna kommer säkert också till nytta.

Mitt allmänna idrottsintresse är mycket stort där fotbollen har en given central plats. Förutom Boo är Kalmar FF laget i mitt hjärta.

Ledamot
Simon Mahlstedt
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Studerar till journalist och tränare F06:1
Kontakt

Årets unga ledare 2014
Har gått utbildningen "Framtidens Fotbollsledare 2015/16" via StFF
Är i dag huvudtränare för F06:1.
Då jag var 15 år började jag träna P03:3 (10 år) som jag tränade i 5 år.

Suppleant
Caroline Alberts-Lorne
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Student och spelare i Boo FF
Kontakt

Årets unga ledare 2019

Suppleant
Oscar Watz
Mandatperiod: 1 år
Yrke:
Kontakt

Sport- och friluftsentusiast som genom livet tränat och tävlat inom diverse sporter varav bland annat fotboll. Uppvuxen i Nacka och numera bosatt några hundra meter från Boovallen tillsammans med fru och tre barn, varav de två med "åldern inne" spelar i Boo FF.

Driver bolag inom digital affärsutveckling och e-handel. Brinner för att genom idrott ge barn och unga en meningsfull och sund uppväxt som de kan ha glädje av genom hela livet.

I Boo FF vill jag verka för att skapa ett positivt klimat med god kamratskap där alla får utvecklas på sin nivå.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md zlatan sport logo w zip rgb sport o zip i cool gray 6 c
ZLATAN SPORT är den perfekta serien funktionsprodukter för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub