Boo FF - styrelse, stadgar och Årsmöteshandlingar

Boo FF Styrelse 2022

Boo FFs styrelse har till uppgift att leda och ansvara för föreningen. Styrelsen delegerar det operativa ansvaret till föreningens klubbdirektör.

Styrelsen består av en ordförande och åtta ledamöter samt en suppleant. Ordförande väljs på 1 år. Styrelseledamöter och suppleanter väljs på 1-2 år.

Styrelsens mål under mandatperioden är att förbättra kvalitén i hela verksamheten, ledarskapet på alla nivåer, våra anläggningar samt kommunikationen från föreningen. Flera av styrelsens ledamöter arbetar redan i olika roller inom Boo FF och har ett eller flera barn i verksamheten. Arbetet bygger på långsiktighet, skapa möjligheter och utmaningar för alla, så vi på det sättet kan nå vårt mål - så många som möjligt, så länge som möjligt.

Ordförande
Stefan Alvén
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Advokat, Sportlex Advokatbyrå
Kontakt

Kassör
Marta Hafzelius
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Koncernredovisningschef på Sandvik
Kontakt

Jag har hängt åtskilliga timmar på Boovallen sen augusti 2017 då jag flyttade till Boo Gård med min familj. Jag har tre barn - de två äldsta killarna spelar i föreningen och lillasyster hejar än så länge på från vagnen.

Jag ser fram emot att få engagera mig i styrelsen i Boo FF. Det är kul att se så stort fotbollsintresse bland barn och ungdomar samt det arbete som våra engagerade ungdomsledare, föräldrar och eldsjälar lägger ner.

Jag har varit föräldraledig det senaste året men börjar jobba som koncernredovisningschef på Sandvik i slutet av mars. Som ekonom är jag van att arbeta med både siffror, processer och rutiner men ser även fram emot att ta mig an andra projekt där mitt engagemang behövs.

Vice Ordförande
Joakim Lidfeldt
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Managing Director, Sanford Bernstein
Kontakt

Jag brinner för att i Boo FFs styrelse förbättra kvaliteten på spelarutbildningen och ledarskapet på alla nivåer inom vår förening. Vi har fyra barn som är eller har varit verksamma inom Boo FFs fotboll. Fredrik spelar idag i A-laget och Jennifer i F 06:1. Jag är själv fotbollsfostrad i DIF, för att till slut koncentrera mig på basket som jag spelade på elitnivå i J-landslaget och Alvik. Som tränare har jag ett SvFF Advance / UEFA A diplom och har även läst universitetskurser i Sports Management och Talangutveckling. Jobbar också med tränarutbildning för SvFF på C- och B-nivå.

Ledamot
Mathias Jonsson
Mandatperiod: 2 år
Yrke: VD Svenska Fotbollsakademin
Kontakt

Mathias Jonsson, 38 år, började tidigt att engagera sig i Boo FF. Redan som 14-åring hängde han med Kerstin på olika arrangemang som hennes högra hand. Efter studenten arbetade han på kansliet några år. Mathias har under alla år arbetat som fotbollstränare och är i dag VD för Svenska Fotbollsakademin. Mathias har två barn, en har börjat i Boo FF där Mathias är engagerad som tränare.

Elin Rennerfelt
Ledamot Mandatperiod 2 år
Ekonom och jobbar med marknadsföring i roller som marknadschef, försäljningschef och projektledare. Elin har en egen spelarkarriär i bland annat i Jitex med bland annat ett SM-guld i Hallsvenskan 1989. Elin har varit fotbollstränare i USA och tränare för ett F17-lag i Boo FF. Hon har genomgått tränarutbildning B och sitter med i Stockholms fotbollsförbunds styrelse.

Vendela Lantz
Ledamot Mandatperiod 1 år
Född 2004 och har spelat i Boo FF sedan 7-års ålder. Är nu målvakt i F17 och går 2:a året på gymnasiet. Vendela har gått tränarutbildning för målvakter och är även instruktör för yngre målvakter. Hon vill bli ledare för ett eget lag i föreningen och samtidigt kunna verka som en förebild för andra unga tjejer. Har också har varit aktiv på våra sommarläger, knatte- och fotbollslekis.

Vendela ingår i utvecklingsprogrammet Framtidens Fotbollsledare.

Malin Johansson
Ledamot Mandatperiod 1 år
Fotbollsmamma med flera års erfarenhet av Boo FF. Malin arbetar civilt som operativ chef på mediebyrån Trekronormedia, som bl.a. jobbat med Svenska Fotbollförbundet och Tv4. Malin har en god vana av styrelsearbete.

Suppleanter

Kristin Oscarsson
Suppleant Mandatperiod 1 år
Mångårig spelare och ledare i föreningen, målvakt i Damlaget. Studerar f.n. på GIH och har haft landslagsuppdrag. Kristin har tidigare jobbat på Boo FFs kansli. Hon har också deltagit i Stockholm Fotbollsförbunds mentor och jämställdhetsprojekt.
Jenny Thörner
Suppleant Mandatperiod 1 år
Jenny har under ett antal år varit verksam som ledare i föreningen och är idag lagledare i två lag (P10och F1). I det civila är Jenny ansvarig för Internkommunikation | Projektledare HR | Digitala arbetssätt för AMF Fastigheter.

Revisor:

Revea Stefan Rosberg

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub