Boo FF - styrelse, stadgar och Årsmöteshandlingar
Aae

Boo FF Styrelse 2024

Boo FFs styrelse har till uppgift att leda och ansvara för föreningen. Styrelsen delegerar det operativa ansvaret till föreningens klubbdirektör.

Styrelsen består av en ordförande och åtta ledamöter samt en suppleant. Ordförande väljs på 1 år. Styrelseledamöter och suppleanter väljs på 1-2 år.

Styrelsens mål under mandatperioden är att förbättra kvalitén i hela verksamheten, ledarskapet på alla nivåer, våra anläggningar samt kommunikationen från föreningen. Flera av styrelsens ledamöter arbetar redan i olika roller inom Boo FF och har ett eller flera barn i verksamheten. Arbetet bygger på långsiktighet, skapa möjligheter och utmaningar för alla, så vi på det sättet kan nå vårt mål - så många som möjligt, så länge som möjligt.

Kontakt

Ordförande

Thomas Forslund
Kassör Mandatperiod 1 år kvar på mandatperioden
Aukt. Revisor KPMG och EY. Sitter med i SvFFs Disciplinnämnd (fristående)
Varit valberedare i föreningen och hoppade även in som interim klubbdirektör tre månader
i fjol. Flera barn i föreningen.

Kontakt

Vice Ordförande
Joakim Lidfeldt
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Managing Director, Sanford Bernstein
Kontakt

Jag brinner för att i Boo FFs styrelse förbättra kvaliteten på spelarutbildningen och ledarskapet på alla nivåer inom vår förening. Vi har fyra barn som är eller har varit verksamma inom Boo FFs fotboll. Fredrik spelar idag i A-laget och Jennifer i F 06:1. Jag är själv fotbollsfostrad i DIF, för att till slut koncentrera mig på basket som jag spelade på elitnivå i J-landslaget och Alvik. Som tränare har jag ett SvFF Advance / UEFA A diplom och har även läst universitetskurser i Sports Management och Talangutveckling. Jobbar också med tränarutbildning för SvFF på C- och B-nivå.

Kassör

Rebecca Sjöstedt 1 år kvar på mandatperioden
Ekonom med bankbakgrund. Jobbar med som chefscontroller på Hertz.
Spelare i Boo FK:s damlag

Kontakt

Ledamot
Mathias Jonsson
Mandatperiod: Mandatperiod 2 år
Yrke: VD Svenska Fotbollsakademin
Kontakt

Mathias Jonsson, började tidigt att engagera sig i Boo FF. Efter studenten arbetade han på kansliet och som tränare i några år.

Därefter rekryterades han till IF Brommapojkarnas Akademi som tränare och jobbade där i ett årtionde. Har tränarutbildning UEFA A.

Mathias är i dag VD för Svenska Fotbollsakademin. Mathias har två barn som spelar / har spelat i föreningen.

Idag är Mathias utöver uppdraget i styrelsen också tränare i förstalagsverksamheten där han är ansvarig för P11:1.

Vendela Lantz

Ledamot Mandatperiod 1 år
Född 2004 och har spelat i Boo FF sedan 7-års ålder. Är nu målvakt i F17 och går 2:a året på gymnasiet. Vendela har gått tränarutbildning för målvakter och är även instruktör för yngre målvakter. Hon vill bli ledare för ett eget lag i föreningen och samtidigt kunna verka som en förebild för andra unga tjejer. Har också har varit aktiv på våra sommarläger, knatte- och fotbollslekis.

Vendela ingår i utvecklingsprogrammet Framtidens Fotbollsledare.

Malin Johansson

Ledamot Mandatperiod 1 år
Fotbollsmamma med flera års erfarenhet av Boo FF. Malin arbetar civilt som operativ chef på mediebyrån Trekronormedia, som bl.a. jobbat med Svenska Fotbollförbundet och Tv4. Malin har en god vana av styrelsearbete.

Ida Lenerius


Ledamot Mandatperiod 2 år

Jonas Norén


Ledamot Mandatperiod 2 år
52 år gammal, har tillbringat många år engagerad i Boo FF med barn som har varit aktiva i olika lag inom föreningen. Har erfarenhet av att fungera som både tränare och lagledare för olika åldersgrupper i Boo. Utöver detta är jag grundare av företaget Workz och har bred kompetens inom styrelsearbete och föreningsliv

Suppleanter

Carl-Johan Eiderbrant

Suppleant Mandatperiod 1 år


Per Karlsson

Suppleant Mandatperiod 1 år


Revisor:

Bakertilly Mapema, Aukt. revisor Staffan Zander

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub