Boo FF - styrelse, stadgar och Årsmöteshandlingar

Boo FF Styrelse 2020

Boo FFs styrelse har till uppgift att leda och ansvara för föreningen. Styrelsen delegerar det operativa ansvaret till föreningens klubbchef.

Styrelsen består av en ordförande och åtta ledamöter samt en suppleant. Ordförande väljs på 1 år. Styrelseledamöter och suppleanter väljs på 1-2 år.

Styrelsens mål under mandatperioden är att förbättra kvalitén i hela verksamheten, ledarskapet på alla nivåer, våra anläggningar samt kommunikationen från föreningen. Flera av styrelsens ledamöter arbetar redan i olika roller inom Boo FF och har ett eller flera barn i verksamheten. Arbetet bygger på långsiktighet, skapa möjligheter och utmaningar för alla, så vi på det sättet kan nå vårt mål - så många som möjligt, så länge som möjligt.

Ordförande
Stefan Alvén
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Advokat, Sportlex Advokatbyrå
Kontakt

Vice ordförande
Tinna Bondestam
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Mediamentorerna AB och Change Academy AB
Kontakt

Jag är medlem i Boo FF sedan 2013 då min son började i fotbollsskolan och jag själv valde att bli lagledare. Att få återvända till fotbollen som varit en stor del av min egen fritid när jag var barn/ung känns fantastiskt roligt. Jag har varit engagerad i olika typer av ideell föreningsverksamhet genom åren och att nu fördjupa engagemanget i Boo FF känns både viktigt och kul. Inom idrotten finns så många möjligheter att erbjuda både meningsfull, sund och spännande gemenskap på en arena där flera generationer dessutom fortfarande naturligt möts.

I styrelsen vill jag bidra med idéer om organisation, kommunikation och ledarengagemang, något som jag även ägnar mitt yrkesliv åt numera.

Kassör/Sekreterare
Marta Hafzelius
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Koncernredovisningschef på Scandic
Kontakt

Jag har hängt åtskilliga timmar på Boovallen sen augusti 2017 då jag flyttade till Boo Gård med min familj. Jag har tre barn - de två äldsta killarna spelar i föreningen och lillasyster hejar än så länge på från vagnen.

Jag ser fram emot att få engagera mig i styrelsen i Boo FF. Det är kul att se så stort fotbollsintresse bland barn och ungdomar samt det arbete som våra engagerade ungdomsledare, föräldrar och eldsjälar lägger ner.

Jag har varit föräldraledig det senaste året men börjar jobba som koncernredovisningschef på Scandic i slutet av mars. Som ekonom är jag van att arbeta med både siffror, processer och rutiner men ser även fram emot att ta mig an andra projekt där mitt engagemang behövs.

Ledamot
Joakim Lidfeldt
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Managing Director, Sanford Bernstein
Kontakt

Jag brinner för att i Boo FFs styrelse förbättra kvaliteten på spelarutbildningen och ledarskapet på alla nivåer inom vår förening. Vi har fyra barn som är eller har varit verksamma inom Boo FFs fotboll. Fredrik spelar idag i A-laget och Jennifer i F 06:1. Jag är själv fotbollsfostrad i DIF, för att till slut koncentrera mig på basket som jag spelade på elitnivå i J-landslaget och Alvik. Som tränare har jag ett SvFF Advance / UEFA A diplom och har även läst universitetskurser i Sports Management och Talangutveckling. Jobbar också med tränarutbildning för SvFF på C- och B-nivå.

Ledamot
Mathias Jonsson
Mandatperiod: 1 år
Yrke: VD Svenska Fotbollsakademin
Kontakt

Mathias Jonsson, 38 år, började tidigt att engagera sig i Boo FF. Redan som 14-åring hängde han med Kerstin på olika arrangemang som hennes högra hand. Efter studenten arbetade han på kansliet några år. Mathias har under alla år arbetat som fotbollstränare och är i dag VD för Svenska Fotbollsakademin. Mathias har två barn, en har börjat i Boo FF där Mathias är engagerad som tränare.

Ledamot
Simon Mahlstedt
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Studerar till journalist och tränare F06:1
Kontakt

Årets unga ledare 2014
Har gått utbildningen "Framtidens Fotbollsledare 2015/16" via StFF
Efter två år som huvudtränare för F06:1 är Simon nu huvudtränare för F07:1.
Då jag var 15 år började jag träna P03:3 (10 år) som jag tränade i 5 år.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub