Boo FF - Utbildning
Aae


Fysträningen i Boo FF bedrivs av ATC Nacka AB

ATC, bestående idag av Anton Zielinski och Lukas Kroon, har under flera år varit en samarbetspartner med Boo FF och jobbar bl.a. i föreningen med att:

  • Utbilda våra tränare och ledare i fysträning
  • Fysträna våra förstalag 1 gång/veckan under försäsong
  • Fysträna våra seniorlag 2 ggr/vecka under försäsong och 1 gång/vecka under säsong
  • Hålla i den kostnadsfria Skaderådgivningen under säsong, där alla spelare i föreningen över 10 år har möjlighet att boka en tid
  • Sitta med och bidra på tränarrådsmöten för att utveckla föreningen tillsammans med idrottspsykologisk rådgivare, målvaktstränare, tränare och kansli- och styrelsepersonal

Anton och Lukas har tillsammans lång erfarenhet av att träna och testa ungdomar och seniorer i idrotter som fotboll, tennis, ishockey, MMA, boxning, utförsåkning och diverse uthållighetsidrotter.

Tillsammans startade de ATC för att de såg ett behov av att individualisera lagidrotten, för att kunna hjälpa varje person med just det som den personen behöver jobba med, oavsett om det är grundläggande rörelsemönster, mental hälsa, snabbhet, uthållighet, styrka m.m.

ATC har också ett nära samarbete med sjukgymnast, idrottspsykologisk rådgivare, näringsfysiolog, naprapat, och idrottsmassör. Detta för att underlätta för spelaren om det behövs hjälp inom respektive område.

För enskilda spelare och lag i föreningen så finns möjligheten att boka upp träning tillsammans med ATC i deras lokaler vid Boovägen eller på fotbollsplanen till ett rabatterat pris.

Skulle det vara av intresse eller om ni vill veta mer så kan ni höra av er till info@atcnacka.se

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub