Boo FF - Utbildning

2021 - 2022

Vendela Lantz

Vendela är född 2004 och har spelat i Boo FF sedan 7-års ålder. Är nu målvakt i F17 och går 2:a året på gymnasiet, naturlinjen. Vendela har gått tränarutbildning för målvakter och är också instruktör för våra yngre målvakter. Hennes mål och förhoppning med fotbollen är att en dag få spela i, och representera, föreningens Damlag. Vill bli en inspiration för yngre målvakter och spelare på samma sätt som damlagsmålvakterna har varit, och fortfarande är, en enorm inspiration för henne. I framtiden vill Vendela också bli ledare för ett eget lag i föreningen och kunna bli en förebild för andra unga tjejer. Vendela har varit och är aktiv på våra sommarläger, knatte- och fotbollslekis.


Kajsa Carlsson

Kajsa är född 2002 och har spelat i Boo FF sedan 6-7 års ålder. Spelar idag i föreningens damlag i division 5 och tog studenten våren 2021. Kajsa har varit och är aktiv som ledare i Boo FF på våra sommarläger och för knatte- och fotbollslekis. I år arbetade hon som planchef på våra läger. Kajsa fick stipendium som Årets unga ledare i Boo FF 2020. Hon älskar att utmanas och ser utbildningen som en perfekt möjlighet för henne att utmanas och därigenom utvecklas som ledare.

Här kan du läsa mer om utbildningen.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub