Boo FF - Trygg Förening
Aae

Boo FF:s hemsida

Nedan beskriver riktlinjer för samtliga lag i Boo FF gällande använde av hemsida för löpande information till lagets spelare och föräldrar.

Hemsidan ger oss möjlighet att marknadsföra Boo FF och stärka vårt varumärke. Kommunikation på hemsidan innebär också risker för Boo FF då det som skrivs kan få stor spridning och vara svårt att stoppa. Det är viktigt att vi använder hemsidan på ett positivt sätt och ger fler möjlighet att hitta till Boo FF och ta del av vår verksamhet.

MyClub
Boo FF har för närvarande avtal med MyClub gällande medlemsregister och hemsida. Avtalet innebär att Boo FF har MyClub som huvudhemsida och att samtliga lag i Boo FF använder tilldelad hemsida. I Boo FF:s större sponsoravtal ingår att företagets logo ska finnas på samtliga sidor.

I samband med att det enskilda laget utser lagledare så får också denna tillgång till en hemsida via fotbollsansvarig för åldersgruppen på kansliet efter att ha gått en utbildning via kansliet. Det är sedan lagledarens ansvar att bestämma vem i laget som skall få tillgång till medlemsregister och hemsida. Lämpligt är lagets tränare och en ev. webb-ansvarig utöver utsedd lagledare. Rekommenderat är att ha som regel att endast de personer i laget som verkligen behöver tillgången till personuppgifter och hemsida får detta. Tänk på varje persons integritet.

Det är viktigt för lagets spelare, föräldrar, föreningens kansli, övriga lag i föreningen och andra föreningar att hemsidan är uppdaterad med aktuell information i kalendern gällande träning, match, möten och cup samt att lagets kontaktpersoner är listade med kontaktinformation.

Om spelarna presenteras på gruppsidan är det rekommenderat att endast förnamn är synligt och att den enskilda förälder har godkänt att barnets namn och eventuell bild är synlig.

Diverse tips gällande MyClub kan ni hitta under Blanketter och Mallar

Läs också:
Hur skriva ett matchreferat, läs här
Riktlinjer sociala medier

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub