Boo FF - Trygg Förening

Min fotboll

Min Fotboll, bredd-, barn- och ungdomsfotbollens nya sätt att uppmärksamma och rikta strålkastarna mot breddfotbollen. I Min Fotboll delas bilder, matchupplevelser och filmklipp, lagen kan dessutom sända sina matcher live. Nationellt har appen nästan 135 000 användare, i Stockholms län har många registrerat sig – men vi har stor potential att bli fler!

Min Fotboll är fotbollens svar på Facebook och Instagram, men den stora skillnaden är att ingen annan än användarna kan se eller få tillgång till materialet. De lokala klubbkassorna kan också komma att få ett uppsving då eventuella sponsorintäkter oavkortat tillfaller föreningarna själva.

Här i Stockholm spelas det ca 40 000 matcher under säsongen. Men det är bara de större matcherna som får uppmärksamhet. Nu kan vi tillsammans lyfta alla de matcher som spelas dagligen och med hjälp av appen kan spelare, ledare och publik dela filmklipp, bilder, referat, resultatrapporter och livesändningar. Ladda ner Min Fotboll gratis i App Store eller Google Play nu!

Läs mer här.

Vad tillför Min Fotboll till er förening?

Ökat intresse och engagemang runt lagen & matcherna
Föräldrar, släktingar och fans kan följa matcherna live och dela glädjen och spänningen. Vi hoppas att det skapar ett ökat engagemang runt matcherna och lagen i er förening.

Er förening får en egen mediesajt
Allt innehåll som skapas från matcherna i er förening samlas automatiskt på er egen webbsida. Resultatet blir att ni får en egen snygg mediesajt både i appen och på Min Fotboll-webben.

Synlighet för era sponsorer
Vi förutspår många användare och mycket trafik i Min Fotboll. Som förening ges ni möjlighet att generera intäkter från detta då ni kan erbjuda era sponsorer synlighet på er mediesajt.

Möjlighet till nya intäktsströmmar
I plattformen kommer det finnas möjlighet att livesända sina matcher och sälja live-abonnemang, där en andel av intäkterna går till föreningen och lagen. I framtiden planeras även för fler sätt för föreningar och lag att generera nya intäkter via Min Fotboll.

Så här går lanseringen till
Kontaktperson för lagen i föreningen kommer att få tillskickat viktig information via mail.
1. Kontaktpersonerna får först ett mail med allmän information och inspiration kring Min Fotboll.
2. Ett par dagar senare får de ett mail med en personlig länk för att koppla sig till sin profil i Min Fotboll och göra i ordning sitt lag genom att bjuda in sina lagmedlemmar (spelare, övriga ledare, och målsmän till unga spelare).

För att de ska slippa knappa in lagmedlemmar i ytterligare ett system, har vi gjort det enkelt att importera dem från Laget.se, Sportadmin, MyClub, Svenska Lag eller Excel.

Nedan kan ni ta en förhandstitt på delar av materialet som kommer att skickas till kontaktpersonerna för lagen i er förening.

Vad kan ni bidra med till Min Fotboll?
För att Min Fotboll ska bli en framgång och bidra till ökat intresse, engagemang och nya intäkter som kommer hela fotbollssverige till godo, är det viktigt att vi alla hjälps åt.

En förutsättning för att era lag ska kunna komma igång med Min Fotboll på ett enkelt sätt är är att era lag har uppdaterade kontaktpersoner i Fogis. Se gärna över dessa så att kom-igång mailen kommer till rätt person direkt.

Frågor eller förslag
svenskfotboll.se/minfotboll hittar ni allmän info om Min Fotboll, en lista med frågor och svar som uppdateras kontinuerligt, instruktioner för
lagledare m.m.

Om ni har andra förslag eller inspel kring den nya appen och utrullningen av denna är ni varmt välkomna att kontakta ert distrikt.

Vid tekniska frågor gällande appen är support-adressen minfotboll-support@svenskfotboll.se

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub