Chefstränare och Flickkoordinator

Publicerad 2020-11-16 15:26
Vinzent
I samband med att Markus Saving klev in i Boo FF på flicksidan så kom också "nygamla" Vinzent med på flyttlasset hem igen. Vinzent kommer förutom uppdraget som Flickkoordinator på flicksidan i Boo FF från 12 år och äldre också vara chefstränare på flicksidan F13:1 - SR Dam, huvudtränare för F07:1 Blå ("parallellt" lag med F07:1) och F17 samt huvudansvariga för den praktiska delen av Förberedande träning. Så här presenterar Vinzent sig själv.

Vinzent Lopez 27 år är uppvuxen i Björknäs och Fisksätra. Jag tog mina första fotbollssteg på Björknäs IP, grusplanen såklart.

Aktiv inom fotbollen de senaste 12 åren. Började min tränarkarriär inom Knatteskolan i Boo FF för att sedan kliva in som assisterande tränare på pojksidan i föreningen. Jag har varit spelare i Boo FF från Knatteskola till herrlaget. Efter några år som huvudtränare i Boo FF för F00:1 gick jag vidare till Hammarbys Pojkakademi för att sedan testa vingarna som sportchef i FC Djursholm. Efter lärorika år utanför kommunens gränser bar tränarskapet "hem" igen till Nacka och Nacka FC där jag verkade som chefstränare för flicksidan. Under denna tid studerade jag på GIH, tränarskap inriktning fotboll.

Utöver en massa fotboll som speglar större delen av min vakna tid så gillar jag att tvätta bilen, 10 minuters programmet är ren och skär avkoppling. Har en märklig musiksmak där en spellista kan innehålla allt ifrån Pavarotti till väldigt tung Hip Hop och Kate Bush.

Jag älskar att tävla, i allt faktiskt. En "vinst" utanför fotbollen som jag känner mig stolt över är att jag ökade min längd med 2 cm i mitt senaste pass trots utebliven växt sedan 15 års ålder, ge aldrig upp!

Välkommen åter till Boo FF Vinzent vi ser fram emot att arbeta med dig. //LS
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub