”Hon som äger Boo FF”*

Publicerad 2021-08-28 13:54
Kerstin5
Tänk att dagen skulle komma då vår allas Kerstin går i pension, 73 år, - Allt har sin tid!

Kerstin, vilket ansvar som nu läggs i våra händer, alla vi som är kvar i Boo FF.

Du började din karriär i Boo FF som lagledare för P75 och sedan utökades det med ideella uppgifter till en heltidstjänst i Boo FF. Förutom en paus i en annan förening du håller kär, Djurgården IF, så har du varit trogen Boo FF i alla år.

Tiden före vi i Boo FF fick vårt kära hus på Boovallen så var det materialhämtning hemma i ditt garage där ledare kom förbi och hämtade. Spelare som då började som knattar har sedan flera år tillbaka kommit till Boo FF med nu egna knattar och du kommer ihåg och känner igen dem. Frågan kommer, eller en fråga är det nog inte utan mer – "Vad bra att ni kommer till Boo FF så kul att se ditt namn, skall du vara tränare eller lagledare för ditt barn?" Och sen är det klart.

Du har en servicenivå utan dess lika – "jaha, kan du inte komma förbi och hämta nyckeln inför i morgon – men du bor inte så långt ifrån mig, jag kommer förbi". Eller, "jag tar hem nyckeln så kommer du förbi hemma hos mig ikväll och hämtar". Du är ordningsam, har full kontroll och är flexibiliteten själv – förutom förstås när Per-Åke meddelade att maten står på bordet till en viss tid – då var det raka vägen hem.

Du pratade ofta om att vi måste sitta i framsätet och inte i baksätet. Vi hamnar i baksätet ibland, ofta för att det är människor och barn vi arbetar med men såklart också för att vi inte alltid har den framförhållning och planering som krävs. Du Kerstin sitter vare sig i framsätet eller baksätet à du går framför och leder oss och föreningen dit du vill.

För dig har alltid rättvisan och "det bästa för barnen" varit det viktigaste. Det skall vara lika för alla och alla är lika viktiga. Du är aldrig rädd för att ta en diskussion och det är ytterst få, om någon, som går vinnande ur den om det inte följer Boo FF:s verksamhetsmodell och värdegrund.

Du är en mästare på att komma ihåg namn, ansikten och vilka lag de olika har varit engagerade i, inte så sällan kan du syskon och övriga familj också.

Du känner våra ledare och genomskådar snabbt de som har en dold agenda med det som i första hand kan låta genuint bra. Du har en topp 20-lista och du har en shitlist, den senaste inte uttalad och det fantastiska är att de på shitlistan har ingen aning och kommer förmodligen heller aldrig få veta, du behandlar alla i grunden lika och med samma rättvisa oavsett – men med ett extra vakande öga på shitlistan 😊.

Sedan mars 2019 har du arbetat hemifrån då pandemin och din ålder satte dig i karantän. Det är imponerande hur du har fortsatt att leverera och hittat din rytm i vardagen.

Det finns så många positiva adjektiv som beskriver dig. I samband med din 70-årsdag bad vi föreningens medlemmar och föräldrar att skriva tre ord som förknippas med dig.

Orden som kommer oftast är:

Kompetent – Hjälpsam - Positiv och glad – Engagerad - Omtänksam

Du är en förebild i föreningslivet, ett energiknippe utan dess lika. Din betydelse för Boo FF:s 40 år går inte att beskriva.

Kerstin, du speglar trygghet, förtroende och respekt på ett sätt som ytterst få personer gör. Vi har stora skor att fylla. Vi kommer att göra det på vårt sätt men vi kommer också såklart att sakna dig!

Ta väl hand om dig, hitta rätt i pensionärslivet och kom förbi då och då för en fika – glöm oss inte!

Det bästa önskar vi dig. Vännerna i Boo FF kansli och styrelse

Kerstin har vänligt men bestämt sagt hon vill inte ha någon avtackning vilket vi har respekterat. För er som vill skicka några ord till henne så mejla hennes Boo FF-adress och ni får nya kontaktuppgifter i hennes autosvar.

*"Hon som äger Boo FF" – kommer från en av våra yngre spelare där föräldern frågade om han var lite nervös inför sommarlägret. Hans svar var; "hon som äger Boo FF är väl där så det är lugnt".

Liv Sahlberg
Md kerstin
De ord som förknippas med Kerstin från våra medlemmar m.fl. i samband med hennes 70 års dag.
Md p75
P75 som uppvaktar Kerstin på hennes 40 års (?)dag
Md kerstin3
Md kerstin7
Md kerstin8
Md kerstin10
Md kerstin11
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub