Jörgen Alevad ny klubbdirektör

Publicerad 2022-03-15 18:58
Bild2
Boo FF har anställt Jörgen Alevad, 47 år, som ny klubbdirektör. Han kommer från en tjänst som chef inom IT-företaget CGI, men har även varit verksam inom föreningslivet under närmare 40 år.

– Vi är väldigt glada över att ha kunnat rekrytera Jörgen, säger Boo FF:s ordförande Stefan Alvén. Vi har sökt någon som kan fotbollsbranschen och har kunskap om hur vi kan utveckla föreningen ytterligare. Jörgen har många tankar kring digitala fotbollslösningar och nya intäktskällor. Han är inlyssnande, inkluderande och tydlig i sin uppfattning att Boo FF ska vara en förening för alla och vi är därför övertygade om att han kan leda arbetet med att ta Boo FF in i framtiden, säger Stefan Alvén.

– Jag är mycket glad, stolt och hedrad över uppdraget, säger Jörgen Alevad. Det ska bli väldigt kul att få vara med och fortsätta utveckla en av Sveriges största fotbollsföreningar och jag ser mycket fram emot att få jobba tillsammans med alla goda krafter som finns i och runt föreningen.

Jörgen Alevad tillträder sin tjänst den 1 juni 2022.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub