Dagen före dagen!

Midsommarhelgen står för dörren och för många en välbehövlig ledighet. Någon match kvar för några men sedan sommarlov också för våra spelare och ledare.

Det är tunt med cup denna sommar också men vi hoppas på att vi under hösten hittar ett "normal-läge" och tar med oss en mängd erfarenheter. Några tar vi med oss vidare andra lämnar vi med varm hand till historien.

Det har varit tacksamt att vara Klubbchef i Boo FF denna tid. Ni föräldrar och våra ledare har accepterat och ställt om i de snabba vändningar som vi några gånger har fått göra. Fotbollsförbundet har arbetat hårt för att vi skall få bedriva vår verksamhet och varit tydlig i sin information till oss. Det har inte varit lätt, som de har kämpat för våra barn och ungdomar.

Fotografering genomförde vi en helg i maj, utomhus och i perioder med regn lördag. Härliga bilder som kommer att komma upp på vårt kansli efter sommaren. Också här, lagen och ledare följde instruktionerna och höll sig i grupperna så att vi kunde genomföra så Corona-säkert som det gick. Fotograferna var lyriska över den ordning som var. Tack!

Det sker förändringar på kansliet nu framöver. Några lämnar och nya kommer till.
Kristin som har varit ansvarig för cafeterian och material börjar studera i höst och Caroline tar över. Sofia som har vikarierat för Mika som fotbollsansvarig börjar också studera i höst och Mika kommer åter från föräldraledighet. Johan, ansvarig för träningstider, har hittat nya utmaningar och "en ny" Sofia tar över. Sist men inte minst så kommer Kerstin att gå i pension och Jeanette tar över hennes uppgifter.

Lika mycket som vi kommer att sakna de som lämnar så välkomnar vi återvändare och nya stjärnor. Mer information och presentation kommer i augusti.

Men nu är det snart sommarlov och vad skall vi hitta på då, vad skall barnen göra?
Vi börjar så smått att få resa men många kommer att stanna hemma denna sommar också.

Boo FF föreslår:

Boo FF Spontanfotboll på Myrsjö IP - Glöm nu inte att meddela ditt barn 😊
Som förra året har vi bokat Myrsjö IP (Boovallen är som bekant stängt under juli) för att våra spelare (såklart också kompisar och kusiner som kanske inte spelar i Boo FF) skall ha möjlighet för en plats att träffas och spela lite fotboll. Det kommer att finns två ungdomsledare på plats för att främst se till att det fungerar, att alla är med, hjälper till att komma i gång vid behov och att det är ordning - för barnens trygghet – däremot inte ansvar för hemgång, meddelande o.l., barnen måste vara tillräckligt gamla för att "klara sig själv" annars måste förälder vara på plats.

Samla kompisar, träffa nya… Vi kör veckorna 27–30 mån-torsdag, drop-in och kostnadsfritt, alla åldrar. Läs här vilka tider som är bokade. Ta med egen boll.

Boo FF:s sommarläger vecka 32
notera veckan, de är inte som vanligt i år, lägret är som alla år - veckan före skolstart.
Det går att anmäla sig till och med 1 augusti. Glöm inte sista datum, sedan är det stopp. Det var flera besvikna efteranmälare som fick nej på 1:a lägret. Det är mycket att förbereda och planera, vi måste få arbete i lugn och ro med det. Barn födda 2009–2014. Läs här för mer information och anmälan.

Hemma och har egna små projekt?
Ni har väl koll på Boo FF:s medlemskort med rabatter på bl.a. Bygg Ole i Skvaltan m.m. Sponsormedlemskap 200 kr, faktura kommer direkt och ditt medlemskort aktiveras per automatik när din betalning är registrerad – använd swish och det tar 5 min. Läs mer och anmäl dig här.

Sponsorhuset
Om ni inte har upptäckt än – rabatt på varje köp till dig och det lag du väljer. Drygt 500 butiker att välja mellan, hotell och flyg också. Läs mer här.

Sist men inte minst - Glöm inte att tacka lagets ledare för deras engagemang i ditt barn – uppskattning är alltid tacksamt.

Hoppas ni får en skön midsommarhelg och underbar sommar - Tack för denna vår. Vi ser fram emot höstsäsongen men först lite ledigt förstås – kansliet är stängt från 28 juni och öppnar igen 26 juli 😊.

Vi ses då! Ta hand om er.

Liv Sahlberg
Klubbchef Boo Fotbollsförening
Boo FF Integritetspolicy
Boo FF Trygg Förening

Pdf BooFFaug2015.pdf (500 KB)
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub