Barnverksamhet 5-12 år

Boo FF:s övergripande målsättning är att få så många som möjligt att fortsätta med sin idrott så länge som möjligt. I Boo FF ska det finnas plats för alla barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition.

I Boo FF följer vi Stockholms FF:s riktlinjer och ledstjärnor i " Fotbollens, spela, lek och lär "

I barnfotbollen ska barnen leka, uppleva glädje och lära sig att träna fotboll. Det är viktigt att alla får delta lika mycket och prova på olika positioner. Prestationen ska styra verksamheten och matchresultat ska spela en sekundär roll.

Glädje-fasen 5–9 år
Under den här perioden ska spelarna introduceras i fotboll och genom utveckling av teknik, kroppskontroll och socialt samspel få en lärorik, utvecklande, rolig och allsidig träning för att skapa ett livslångt intresse för spelet. Motivation, passion, glädje och harmoni är nyckelord

I Boo FF kan man börja spela fotboll när man är 5 år. När man är 5 och 6 år spelar och tränar man inte i ett lag utan man är med i Fotbollslekis (5år) och Knatteskola (6 år) Spelarna delas upp i grupper och träningen leds av Boo FF:s ungdomsinstruktörer. För anmälan och läsa mer om Fotbollslekis klicka här och för Knatteskolan här

Lag bildas när spelaren är 7 år. Om ditt barn har gått Knatteskolan hos Boo FF så får ni information om lagbildandet per automatik. Är ditt barn ny spelare i Boo FF så behöver ni anmäla under "Börja i Boo FF". och då anmäler man sitt barn på nytt. Indelningen sker efter var barnen bor (postnummer) man har också möjlighet att lämna kompisönskemål. Lagen bedrivs av föräldratränare.

Lära-fasen 10–12 år
Under den här perioden ska spelarna lära sig att förstå fotboll; metod i träning och spel samt vad träning innebär. En träningskultur skapas där spelarna lär sig rätt inställning till träning och match. I åldern 11 och 12 år så erbjuds extra förberedande träning. Ni kan läsa mer om det här.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub