Aae

Barnverksamhet 5-12 år

Boo FF:s övergripande målsättning är att få så många som möjligt att fortsätta med sin idrott så länge som möjligt. I Boo FF ska det finnas plats för alla barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition.

I Boo FF följer vi Stockholms FF:s riktlinjer och ledstjärnor i " Fotbollens, spela, lek och lär "

I barnfotbollen ska barnen leka, uppleva glädje och lära sig att träna fotboll. Det är viktigt att alla får delta lika mycket och prova på olika positioner. Prestationen ska styra verksamheten och matchresultat ska spela en sekundär roll.

Glädje-fasen 5–9 år
Under den här perioden ska spelarna introduceras i fotboll och genom utveckling av teknik, kroppskontroll och socialt samspel få en lärorik, utvecklande, rolig och allsidig träning för att skapa ett livslångt intresse för spelet. Motivation, passion, glädje och harmoni är nyckelord

I Boo FF kan man börja spela fotboll när man är 5 år. När man är 5 och 6 år spelar och tränar man inte i ett lag utan man är med i Fotbollslekis (5år) och Knatteskola (6 år) Spelarna delas upp i grupper och träningen leds av Boo FF:s ungdomsinstruktörer. Anmälan 2024 öppnar fredag 9/2.

Lag bildas när spelaren är 7 år. Om ditt barn har gått Knatteskolan hos Boo FF så får ni information om lagbildandet per automatik. Är ditt barn ny spelare i Boo FF så behöver ni anmäla under "Börja i Boo FF". och då anmäler man sitt barn på nytt. Indelningen sker efter var barnen bor (postnummer) man har också möjlighet att lämna kompisönskemål. Lagen bedrivs av föräldratränare.

Lära-fasen 10–12 år
Under den här perioden ska spelarna lära sig att förstå fotboll; metod i träning och spel samt vad träning innebär. En träningskultur skapas där spelarna lär sig rätt inställning till träning och match. I åldern 11 och 12 år så erbjuds extra förberedande träning. Ni kan läsa mer om det här.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md icamaxi
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md fastighetsbyran
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md handelsbanken 230x50 2
Md interbus
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub