Ny medarbetare på Boo FF:s kansli

Publicerad 2020-01-07 08:20
Bild johan so rman  002
Som tidigare meddelat har Mikael Sahlgren efter två år på kansliet, där han främst har arbetat med träningstider, gått vidare till nya utmaningar utanför Boo FF. Vi tackar Micke för tiden som har varit och önskar honom lycka till framöver. I december blev det klart med ny medarbetare och idag, 7 januari, börjar Johan Sörman. Johan kommer närmast från hockeyvärlden, har lång erfarenhet som tränare, kanslist och eget spel. Johan har också spelat fotboll upp till A-lagsnivå i ung ålder.

Om sig själv säger Johan:

Jag är 41 år gammal och bor ute på Värmdö med min fru och mina 2 barn. Har en bakgrund inom främst ishockeyn där jag närmast kommer från Örebro Hockey som ungdomsansvarig för åldrarna 11-16 år samt jobbat med föreningsutveckling.

Har även jobbat som tränare i många år i olika föreningar i Stockholmsområdet inom ishockeyn. Barn och ungdomsarbete ligger mig varmt om hjärtat då jag har jobbat inom skolans värld i ca 15 år.

Min aktiva karriär har varit inom just ishockeyn, men även inom fotbollen där jag representerade Örebro SK ända upp till A-lagsnivå.

Ser jättemycket fram emot att få sätta igång med arbetet i Boo FF, jag hoppas att jag ska kunna vara med och bidra med min erfarenhet så att föreningen fortsätter att utvecklas i rätt riktning.

Älskar att jobba i en föreningsmiljö och ser med tillförsikt fram emot att få arbeta i en så stor föreningen som Boo FF.

Vi ses nere på Bovallen!

Vi önskar Johan varmt välkommen till Boo FF!

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub