Provträna?

Publicerad 2021-09-30 15:58
Annons
Vill du provträna med något av våra förstalag? Kontakta sportchefen
Från och med v. 43 finns möjlighet att provträna med våra förstalag.

Interna spelare som exempelvis inte rotationstränat med Lag 1 under året och/eller känner sig felbedömd kan erbjudas provträning. Detta sker i samråd med kullens förstalagstränare, kullens åldersgruppsansvarige samt spelarens nuvarande tränare. Är man osäker på om man ska söka till Lag 1 eller ej så rekommenderas att först föra en dialog med sina nuvarande tränare om de tror att miljön i ett Lag 1 är bra för den enskilda individen. Viktigt att ta hänsyn till är de riktlinjer och kriterier som finns för spelare (och förälder) i ett Lag 1.

Externa spelare ska, innan sin intresseanmälan för provträning, meddela detta till sina nuvarande tränare samt till sin nuvarande förening.Spelare som deltar under provträningsperioden deltar ej i Lag 1 planerade matcher eller cuper utan endast på träningar. Däremot kan de spelare som tränaren vill se i matchsituation komma att kallas till speciellt anordnade matcher. Detta innebär inte att alla spelare erbjuds matchspel, beslut fattas här av varje tränare. Spelare och föräldrar ska inför provträningarna vara medvetna om att spelaren eventuellt ej blir uttagen till Lag 1.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub