Boo FF:s nya föreningskonsulent

Publicerad 2017-08-25 14:26
René arbetar sin sista dag idag på Boo FF:s kansli - Vi tackar René för tiden som har varit och önskar honom lycka till i sin nya roll i Hammarby FF. Det är klart med vår nya kollega på kansliet, Mikael Sahlgren, och är nog ett bekant ansikte för många. Micke är inne på sitt 55:e år och har varit ledare i föreningen sedan 15 år tillbaka, som tränare för sin P93:a och de senaste åren som lagledare och nu assisterande tränare för Boo FF Herr Div 4. Har även själv spelat i Boo FF i unga år. Micke har ett mycket stort fotbollsintresse och är vad man kan kalla en utpräglad föreningsmänniska då han varit engagerad i flera idrottsföreningar i olika roller som ledare och som styrelseledamot.

Micke om sig själv:

Jag bodde mina första år på Söder, sedan i Hagsätra, flytten gick till Orminge i 11-årsåldern. Redan på 70-talet höll jag till på Boovallen på somrarna, spelade boll, badade i Boobadet och pallade äpplen i de dåvarande sommarstugeträdgårdarna.

Jag arbetar idag som säkerhetssamordnare inom Stockholms läns landsting och har i den rollen ansvar för projektsamordning och kommunikation i en mängd olika frågor.

Jag hoppas kunna ta med mig bra och användbara erfarenheter från nuvarande jobb till arbetet på Boo FF:s kansli.

Jag bor med Annelie (som är lika fotbollsintresserad som jag är, vilket är mycket praktiskt och bra!) i Finntorp i centrala Nacka. Vi har fyra vuxna barn som alla är utflugna.

Jag är mycket "taggad" och inspirerad att börja arbeta på kansliet och hoppas att jag ska kunna bidra med mycket positivt till föreningens redan mycket fina arbete för barn och ungdomar.

Jag är mycket stolt över min förening, Boo FF.

Som många fans uttrycker det identifierar sig de med "sin" förening. Så då gör jag det också med orden;

"Jag är Boo FF"! Vi ses på Boovallen

Vi önskar Micke varmt välkommen till Boo FF:s kansli. Tillträdesdag är inte klart än.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub