Boo ff

Ny medarbetare på kansliet!

Publicerad 2018-09-06 09:06
Boo ff bild lukas
I fredags blev det klart med vår nya kollega på vårt kansli, Lukas Kroon, ett bekant ansikte för många i föreningen. Lukas har de senaste tre åren arbetat med föreningens fys-träning för seniorer och 1:a lag, utbildning av våra tränare och dessutom varit en viktig del i planeringen av föreningens verksamhet kring fysen, som är en stor del av våra spelares utbildning. Med ett brinnande intresse för fotboll har Lukas ett starkt driv att kunna hjälpa barn och ungdomar till en bättre och längre fotbollskarriär.

Lukas själv säger om Boo FF, citat: "en förening som försöker utvecklas hela tiden med medarbetare som har ett härligt driv och en väldigt viktig och ödmjuk nyfikenhet på vad som skulle kunna göra föreningen och i sin tur spelaren att må och spela bättre".

Lukas kommer att arbeta 75% och vara fotbollsansvarig för åldersgrupperna pojkar och flickor 13–15 år, när Mika är föräldraledig, samt vara ansvarig för förberedande träning i åldersgrupperna 11 och 12 år.

Lukas närmar sig 31 år, är från Älmhult (en smålänning till på kansliet), bor i Saltsjö-Boo med sambo och sonen Cesar, 2 år. Han har de senaste tio åren haft ett eget företag som personlig tränare och har arbetat med ungdomar i både tennis, fotboll, MMA, boxning, ishockey m.m.

Vi önskar Lukas varmt välkommen till Boo FF:s kansli. Tillträdesdag 11 september.

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub