Stripe boo ffbannerhemsida3

Ordförande har ordet

Publicerad 2021-03-30 15:27
Stefana
På Boo FF:s årsmöte 21 mars fick föreningen en ny ordförande i Stefan Alvén. Här kommer några tankar från honom.

Boo FF – en förening för alla

Det är med stolthet och stor ödmjukhet som jag har tagit mig an uppdraget som ordförande i Boo FF. Stolthet över att ha blivit vald att leda styrelsearbetet i en Sveriges största fotbollsföreningar, med nästan 3 000 spelare och 700 ledare. Och stor ödmjukhet eftersom jag vet från mina år inom fotbollen - från lilla Asmundtorps IF i Skåne till lag på högsta elitnivå - att det är många frågor i en fotbollsförening som man kan ha olika syn på.

Jag har sedan 2013 varit involverad i Boo FF som tränare för en av mina döttrars fotbollslag och känner att det finns mycket att vara stolt över i föreningen. Det görs många bra saker och jag vill som ordförande fortsätta på den vägen. Boo FF ska uppfattas som en varm, vänlig och välkomnande förening, där man får möjlighet att utvecklas både som spelare och människa. För jag tycker att fotbollsföreningar har ett ansvar att inte bara fostra spelare utan även samhällsmedborgare. Det är därför viktigt att barn- och ungdomsspelare i Boo FF också får utbildning i hur man bör uppträda mot varandra och motståndare, mot ledare och domare.

Jag vill också att Boo FF ska vara en förening för alla, både för de som i första hand ser fotboll som ett sätt att röra på sig och de som vill försöka bli så bra som möjligt. Båda spåren bör gå att förena i vår förening. Och nyckeln till det tror jag är kloka och välutbildade tränare. En tränare som inspirerar och är bra på att lära ut får spelare att vilja fortsätta med fotboll, oavsett vilken nivå spelaren är på. Målsättningen bör därför vara att erbjuda så många spelare som möjligt så bra utbildare som möjligt, så länge som möjligt.

Min lärdom i livet är att önskade resultat och utveckling inte kommer av sig själv, det kräver en insats. Men om man jobbar hårt och är tålmodig kommer resultaten. Mot den bakgrunden är min ambition som ordförande att lägga ner det arbete som krävs för att ni medlemmar ska känna att Boo FF är en förening att alltid vara stolt över. Låt spelet börja!

Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub