Boo ff

Kvarglömda kläder, inlämning av kläder, försäljning av kläder och skor

Publicerad 2018-06-01 14:15
Saknar ni träningskläder, har ni för mycket träningskläder eller behöver ni köpa på några kläder? Möjligheten finns på Boovallen.

Vi har nu sammanställt listan med kvarglömda kläder på Boovallen från den gröna lådan.Sakerna ni trodde var borta kanske finns med på listan. Många fina kläder finns det. Kolla listan här.
Kläderna finns på en ställning i hallen vid trappan på kansliet. De kommer att hänga där till 19 juni, sedan kommer vi att lämna till välgörande ändamål.

Insamling av kläder
Vi har tidigare samlat in Boo FF-kläder; urvuxna och tidigare Boo FF-profilen och skickat till Futebol dá forca i Mozambique. Det är varmt där så behovet av långärmat och vinterjackor har inte varit och vi har därför inte samlat in detta. Nu har vi fått kontakt med Human Bridge som gärna tar emot lite värmare kläder. Human Bridge är en biståndsorganisation som utför materialrelaterade insatser. Sjukvårdsutrustning, kläder och skor samlas in i Sverige och skickas till mottagare i Afrika, Östeuropa och Mellanöstern.

Fotbollskläder och -utrustning skickas exempelvis till flyktingläger i norra Irak och till Rumänien till projekt för romer. "Barn och ungdomar får därmed möjlighet till fritidssysselsättning och en värdefull gemenskap."

Det finns nu möjlighet att lämna in vinterjackor, långärmade träningströjor, byxor o.l. som är NIKE, tidigare profil eller urväxt. T-shirts och shorts går också bra. Lämna det du har i en påse/säck under trappan i hallen på kansliet så tar vi undan efterhand. Vi är tacksamma att endast Boo FF-kläder lämnas, övriga kläder som ni eventuellt har ber vi er lämna till andra insamlingar. Insamlingen pågår till 17 juni.

Nya kläder
Sedan så har vi också en del oanvända kläder från förra Adidas profilen som också finns till salu för mycket reducerat pris. Dessa kläder hänger på en ställning inne i cafeterian, prislapp på plagget gäller.

Begagnade skor och nya skor!
I samband med fotograferingen samlade vi in begagnade skor som vi säljer för 100 kr/stk och till förmån för Barn Cancer Fonden. Det finns en del kvar och dessa finns också i cafeterian.

I cafeterian finns också några helt nya skor, 2017- och 2018 års modeller. De skor som ligger framme är det som finns.

Varmt välkomna till lite shopping på Boovallen!
Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub